NATURLIGE BILLEDER I INSTITUTIONEN

Levende billeder af børn på legepladsen

BOOK TID TIL JERES INSTITUTION HER

Gratis fotografering

Jeg fotograferer børnene udendørs, helt naturlige midt i deres leg. Det giver nogle helt fantastisk levende billeder. Jeg planlægger sammen med børnehaven at komme i tidsrummet hvor de er ude på legepladsen og indgår i børnehavens rytme. Jeg finder så vidt muligt selv børnene på legepladsen, så jeg ikke bruger ressourcer fra personalet i institutionen.

Hvad får
institutionen?

Alt institutions fotografering gratis, der betales kun for de billeder forældrene vælger at bestille. Derudover får institutionen 1 gratis gruppebillede str. 13x18 cm til hver stue.

Hvordan
booker vi?

Når I booker fotograferingen afsætter vi sammen et par dage hvor jeg kigger forbi og tager billeder af børnene. Dagene afhænger af hvor mange børn der er i institutionen og vil typisk finde sted mellem april-september måned.

Inden
fotograferingen

Modtager i en seddel fra mig, som skal deles ud til alle forældre. Her skal de give oplysninger om navn på barn, e-mail og underskrift i forhold til persondatabeskyttelse. Det er også her forældrene kan vælge hvis de ikke ønsker deres barn fotograferet.

Efter
fotograferingen

Kan forældrene via et personligt kodet link, som sendes til deres private e-mail, bestille billederne online. Alle billederne bliver vist i både farve og sort/hvid. Billederne kan blive leveret samlet i børnehaven, så forældrene slipper for ekstra omkostninger til levering. Der vil være et tydeligt navn på pakkerne, så det er nemt for institutionen at dele rundt.

Gruppebillede

1 stk. 13 x 18 cm
Kan ikke bestilles som digital fil
80 kr

Digitale filer

1 digital fil i fuld opløsning
150 kr
Alle filer i hele galleriet l i fuld opløsning
800 kr

Enkelte print

10 x 15 cm 60 kr.
13 x 18 cm 80 kr.
18 x 24 cm 150 kr.
20 x 30 cm 200 kr.

Lille pakke

Man kan vælge forskellige motiver
i alle pakkerne
5 stk. 13 x 18 cm
375 kr

Mellem pakke

Man kan vælge forskellige motiver
i alle pakkerne
4 stk. 13 x 18 cm
1 stk. 18 x 24 cm
449 kr

Stor pakke

Man kan vælge forskellige motiver
i alle pakkerne
3 stk. 13 x 18 cm
1 stk. 18 x 24 cm
1 stk. 20 x 30 cm
549 kr

XL pakke

Man kan vælge forskellige motiver
i alle pakkerne
1 stk. 13 x 18 cm
5 stk. 18 x 24 cm
700 kr
Børnehavefoto
Hvor er det bare et fint arbejde du har lavet! Jeg synes det er genialt at få sådan nogle fine billeder men i børnenes rammer hvor de er vant til at fjolle og pjatte og alligevel kan du ramme noget helt unikt som stadig kan været fint at forevige og hænge op på væggen.
Michelle Koldtoft
Forældre i Børnehuset Solsikken

Book tid til jeres institution i dag

@dambergphotography

© 2024 Damberg Photography