Handelsbetingelser

Fortrydelsesret

Fortrydelsesretten frafalder, så snart fotograferingen er påbegyndt. Der er ligeledes ingen returret på de digitale billeder, da disse er fremstillet individuelt til jer, hvorfor varen ikke kan refunderes.

Afbud

Der skal meldes afbud senest 24 timer før fotografering ellers opkræves det fulde beløb for fotografering. Ved sygdom på dagen, opkræves ikke betaling for fotografering, men findes ny dato.

Ophavsret og brugsret

Som fotograf har jeg ophavsretten over billederne. Når du har betalt og modtager dine billeder, har du brugsretten over dem. Du må derfor anvende dine billeder til privat brug. Dog er det ikke tilladt, at ændrer billederne ved, at tilføre egne filter eller lave egen redigering, eller på anden vis lave billederne anderledes.


Kunden må ikke bruge billeder til deling eller anden brug, hvis kunden ikke har betalt for billederne. Det er heller ikke tilladt, at lave skærmprint af billeder fra galleri med vandmærke.

Sociale medier

Det er vigtigt for mig som fotograf at kunne vise mit arbejde frem. Derfor vil jeg rigtig gerne bruge jeres billeder til markedsføring og sociale medier, men det er ingen tvang når man booker mig som fotograf.

@dambergphotography

© 2024 Damberg Photography