MINDER ER DET VIGTIGSTE VI HAR

Det her er hvad mine kunder fortæller om mig

BOOK EN TID I DAG
ANBEFALINGER
.01
Vi valgte Natasja til at fotografere vores yngste søns barnedåb. Dette gjorde vi da vi følte at Natasja var nærværende og virkelig kunne levere følelsesladet billeder samtidig med god kvalitet. Vi mistede 3 børn før vores søn blev født og derfor var det en meget følelsesladet barnedåb, og Natasja ramte plet! Vi blev blæst bagover og sidder stadig den dag idag og kigger på billederne og tænker wow og det giver kuldegysning den måde billederne selv fortæller en historie, det er små smukt.
Louise Pedersen
.03
“Vi fik anbefalet Natasja af en veninde, og hvor er vi glade for at vi valgte hende til at tage billeder til vores bryllup. Natasja er sød og rar og super nem at snakke med, og vi har følt os i gode hænder fra start til slut. Især besøget inden vores store dag var med til at gøre os helt rolige mht. at vi ville ende op med den slags billeder, som vi ville være mest glade for. Billederne er så fine og hun har fanget mange gode øjeblikke i løbet af dagen. Og vi modtog billederne kun to dage efter festen.
Janne Marie Moll
.05
Vi følte os guidet, og der var en rolig stemning. Natasja er super sød, hun afventer hvis baby lige skal mades og man føler ikke man skal stresse. Min mand og jeg snakker om det var en god oplevelse, også for en der ikke elsker at få taget billeder, og for baby da der var god tid. Kan kun anbefale Natasja.
Mia Rud
.02
For første gang skulle vi ud og have taget familiebilleder sammen. Natasja gjorde det til en sindssyg god oplevelse for både store og små - og vi er mere end overud tilfredse med de billeder, som vi fik. De er lige til væggen derhjemme! Det er bestemt ikke sidste , vi får taget billeder af hende.
Maria Kristensen
.04
Vi var ude og få taget billeder af dygtige Natasja. Hun havde en masse gode ideer og ikke mindst masser af tålmodighed. Evelia var lidt morgen utilfreds med Natasja gjorde stemningen rigtig god og Lilli havde det sjovt!
Camilla Hollænder

@dambergphotography

© 2024 Damberg Photography